Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Τα ... Κομπιουτεράκια

My Guns 006Image via Wikipedia
Πάει ένας Κρητικός να ταξιδέψει με αεροπλάνο...


Στον έλεγχο του λένε να βγάλει ότι μεταλλικό αντικείμενο κουβαλάει. Βγάζει κλειδιά, κινητό κτλ...

Παει να περάσει από το μηχάνημα και αρχίσει ο συναγερμός.

Ο υπάλληλος του λέει να βγάλει ΌΛΑ τα μεταλλικά αντικείμενα από πάνω του.

Ο Κρητικός βγάζει 2 45άρια, και 2 μαχαίρια...

'Τι είναι αυτά;' λέει ο έντρομος υπάλληλος

'Κομπιουτεράκια' λέει ο Κρητικός...

'Τι κομπιουτεράκια λες, αυτά εδώ είναι όπλα...'

'Δεν ξέρω τι λες μωρέ... Εμείς πάντως με αυτά λύνουμε τα προβλήματα μας....'

Enhanced by Zemanta

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

"Κάνει πολύ ζέστη εδω κάτω"..

La Florida (Rosario) 2Image via WikipediaΈνα ζευγάρι από την Αλάσκα, αποφάσισε να πάει στη Φλόριντα για διακοπές τον Δεκέμβρη για να ξεφύγουν λίγο από το πολύ χιόνι και το ψοφόκρυο.

Είχαν κανονίσει να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο που πέρασαν και τον μήνα του μέλιτος.

Επειδή και οι δύο είχαν δουλειές, κανόνισαν ο άντρας να φτάσει Τετάρτη και η γυναίκα Πέμπτη.
Ο άντρας φτάνει λοιπόν στο ξενοδοχείο, πάει στο δωμάτιο και βλέπει πως πλέον υπάρχει laptop με μόνιμη σύνδεση στο internet.
Αποφασίζει λοιπόν να στείλει mail στη γυναίκα του.
Κατά λάθος πληκτρολογεί ένα χαρακτήρα λιγότερο στον παραλήπτη του e-mail και το στέλνει αλλού χωρίς να καταλάβει τι έκανε.
Στο Χιούστον μια χήρα έχει μόλις γυρίσει από την κηδεία του άντρα της και τσεκάρει για κανένα συλλυπητήριο mail από φίλους και συγγενείς.
Μόλις διαβάζει το πρώτο, βγάζει μια φωνή και λιποθυμάει !!
Ο γιος της μπαίνει στο δωμάτιο, βρίσκει τη μητέρα του στο πάτωμα και κοιτάει την οθόνη του υπολογιστή.

Το mail έγραφε:

Προς : την αγαπημένη μου γυναίκα
Θέμα : Έφτασα
Ξέρω πως εκπλήσσεσαι που παίρνεις mail από μένα.Έχουν laptop πλέον εδώ και μπορείς να στείλεις όπου θέλεις. Μόλις έφτασα και μπήκα μέσα .Όλα είναι έτοιμα και για σένα που θα έρθεις αύριο. Ανυπομονώ να σε δω. Ελπίζω να έχεις το ίδιο καλό ταξίδι με μένα.
ΥΓ : ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΕΔΩ ΚΑΤΩ
Enhanced by Zemanta

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ο εξολοθρευτήs

gorilaImage by Javier Díaz via FlickrΜια φορά που λέτε ξυπνάει ένας Χριστιανός και βλέπει από το παράθυρό του έναν άγριο γορίλα να έχει ανεβεί σε ένα πεύκο που είχε στο κήπο του και να γρυλίζει απειλητικά.

Ο τύπος τα χρειάστηκε και άνοιξε το Χρυσό Οδηγό μπας και βρει κάποιον ειδικό να τον απαλλάξει από το αναπάντεχο πρόβλημα. Ανέλπιστα, κοιτάζοντας στον πρώτο τόμο στο "Γ", βλέπει ένα επάγγελμα "Γοριλο -εξολοθρευτής - ταχύτητα, αποτελεσματικότητα, οικονομία".

Αμέσως παίρνει τηλέφωνο, δίνει τα αναγκαία στοιχεία και σε ένα τέταρτο χτυπάει την πόρτα του ένας τύπος, ντυμένος με στολή της λεγεώνας των ξένων και εξοπλισμένος με ένα ντουφέκι, ένα δίχτυ και κουβαλώντας και έναν άγριο σκύλο.

- Εσείς με καλέσατε; τον ρωτάει και όταν του απαντάει καταφατικά και του δείχνει τον γορίλα στο δέντρο, ο παράξενος εξολοθρευτής του λέει αργά και παραστατικά:

- Λοιπόν ακούστε πως θα γίνει η δουλειά. Θα ανεβώ στο δέντρο και θα αρχίσω να το τραντάζω δυνατά. Κάποια στιγμή θα χάσει την ισορροπία του ο γορίλας και θα πέσει κάτω. Άμεσα ο καλά εκπαιδευμένος σκύλος θα χιμήξει και θα τον δαγκώσει σε ευαίσθητο σημείο. Τότε εσείς θα ρίξετε το δίκτυ πάνω στον παραλυμένο γορίλα και εγώ θα κατέβω και θα τον δέσω. Και λέγοντας αυτά τα λόγια αρχίζει να σκαρφαλώνει στο δένδρο.
Ο άνθρωπός μας, παραξενεμένος του φωνάζει από μακρυά:
- Καλά και το ντουφέκι που χρειάζεται;
Ο εξολοθρευτής, χωρίς να σταματήσει να σκαρφαλώνει, του λέει:
- Κοίτα καμιά φορά, όπως κουνάω το δένδρο, θυμώνει ο γορίλας και κουνάει κι αυτός πιο δυνατά, οπότε είμαι εγώ που πέφτω. Σ' αυτή την περίπτωση πυροβολάς τον σκύλο!!!!!!!!!


Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...