Κυριακή, 14 Αυγούστου 2011

"Να είσαι ισχυρός καρδιά μου"

Ένας άνθρωπος δραπετεύει από τη φυλακή όπου βρισκόταν εδώ και 15 χρόνια. Μπαίνει σε ένα σπίτι για να ψάξει για χρήματα και όπλα και εκείνη την ώρα βρίσκει ένα νεαρό ζευγάρι στο κρεβάτι.

Διατάζει τον τύπο να σηκωθεί από το κρεβάτι και τον δένει σε μια καρέκλα, ενώ δένει το κορίτσι στο κρεβάτι πηγαίνει από...
πάνω της, και την φιλά στο λαιμό της, στη συνέχεια, σηκώνεται και πηγαίνει στο μπάνιο.
Ενώ είναι στη τουαλέτα ο δράστης, ο σύζυγος γνωστοποιεί στη σύζυγό του:
- Ακουσε, αυτός ο τύπος είναι ένας δραπέτης κατάδικος, κοίτα τα ρούχα του! Πέρασε πιθανώς πολύ καιρό μέσα στη φυλακή και δεν θα έχει δει γυναίκα για χρόνια τώρα, είδα πώς σε φίλησε και στο λαιμό σου! Αν θέλει να κάνετε sex, μην αντισταθείς, μην διαμαρτυρηθείς, κάνε ότι σου λέει. Ικανοποίησε τον, δεν έχει σημασία πόσο δεν σε ανάβει. Αυτός ο τύπος είναι πιθανώς πολύ επικίνδυνος. Αν φρικάρει θα μας σκοτώσει και τους δύο. Να είσαι ισχυρή και δυνατή καρδιά μου. Σ 'αγαπώ.
Και η γυναίκα του απαντά:
- Δεν φιλούσε το λαιμό μου. Ήρθε από πάνω μου και ψιθύρισε στο αυτί μου ότι είναι γκέι, νόμιζε ότι ήσουν χαριτωμένος, και με ρώτησε αν είχαμε βαζελίνη. Του είπα ότι έχουμε στο μπάνιο. Να είσαι ισχυρός καρδιά μου. Σ 'αγαπώ πάρα πολύ!

Σάββατο, 6 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ ΞΑΝΘΙΑ!!!!

 Τρεις ξανθιές αποφασίζουν να γίνουν αστυνομικίνες. Πάνε λοιπόν στη σχολή και τους λένε ότι για να γίνουν δεκτές στη σχολή πρέπει να περάσουν πρώτα από ένα τεστ.
Πηγαίνει λοιπόν η πρώτη ξανθιά στον εξεταστή και της δίνει μια φωτογραφία και τη ρωτάει τι καταλαβαίνει από τον άνθρωπο που απεικονίζει η φωτογραφία:
- Έχει ένα μάτι, λέει η ξανθιά.
Κοιτάζει τη φωτογραφία ο τύπος και της λέει:
- Κοπέλα μου η φωτογραφία είναι προφίλ, τι ένα μάτι μου λες; Πάρε δρόμο.
Πηγαίνει η δεύτερη ξανθιά, της δίνει ο τύπος τη φωτογραφία και τη ρωτάει τι καταλαβαίνει από τη φωτογραφία:
- Έχει ένα αυτί ο τύπος!
Ο τύπος δαγκώνει τα χείλη του και αρχίζει να φωνάζει:
- ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΞΩ!!!!!
Ήρθε η σειρά τώρα της τρίτης ξανθιάς, ίδιο σκηνικό ρωτάει ο τύπος για το πρόσωπο στη φωτογραφία και η ξανθιά του απαντάει:
- Ο τύπος φοράει φακούς επαφής...
Αφωνος ο τύπος τρέχει μέσα στα αρχεία, και βρίσκει ότι ο άνδρας της φωτογραφίας φόραγε πραγματικά φακούς επαφής.
Πάει στην ξανθιά ενθουσιασμένος και της λέει:
- Κοπελάρα μου είσαι διάνοια, δεν έχω λόγια να περιγράψω το ταλέντο σου. Αλήθεια όμως, για πες μου πώς το κατάλαβες ότι φοράει φακούς επαφής;
Και η ξανθιά:
- Ε, με ένα μάτι και ένα αυτί δεν μπορεί να φορέσει γυαλιά....

By Chrysiida Dimoulidou A ·

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011

Ο Έλληνας Τσάκ Νόρις στο Youtube! (3 ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ και λίγο καιρό έχουμε γυρίσει και ανεβάσει στο Youtube Βιντεάκια με τον... Έλληνα Τσάκ Νόρις έτσι όπως μόνο αυτός ΞΕΡΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ... να παίζει PRO, να δίνει συμβουλές στον γνωστό σε όλους μας Καραμήτρο, να ψαρεύει με τον δικό του μοναδικό τρόπο και να κάνει ομελέτα με αυγά...Kinder αλλά και άλλα...!!! Αν θέλετε και μπορείτε για να μας βοηθήσετε ανεβάστε έστω και ένα...!!!Βάζουμε κατά σειρά προτεραιότητας αυτά που αγάπησε πολύ ο κόσμος και εμείς θεωρούμε καλά αλλά αν θέλετε ανεβάστε κάποιο απο υπόλοιπα!!!

Είμαστε οι Greekchucknorris Productions!!!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ 3 VIDEOS

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...