Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

Το "Ladies Night" και οι ... πυροσβέστες!

Monkey and "Blonde" WomanImage via WikipediaΔύο φίλες πήγαν σε "Ladies Night" για διασκέδαση...
Και οι δύο ήταν πολύ πιστές και αγαπούσαν τους συζύγους τους, αλλά φάνηκαν υπέρ ενθουσιασμένες με τα Bacardi και τα σφηνάκια.
Απίστευτα μεθυσμενες και περπατώντας για το σπίτι, ένοιωσαν την ανάγκη να... κανουν... πιπί τους. Xωρίς να το καταλάβουν, λόγω σκοταδιού, σταμάτησαν, σ' ένα νεκροταφείο.
Η μια τους δεν είχε τίποτα μαζί της για την καθαριότητα, μετά, κι έτσι σκέφτηκε ότι θα έβγαζε το εσώρουχό της και θα το χρησιμοποιούσε.
Η φίλης της όμως φορούσε ένα πιο ακριβό εσώρουχο και δεν θέλησε να το καταστρέψει. Αλλά βρέθηκε αρκετά τυχερή, γιατί, μόλις κάθισε δίπλα σε έναν τάφο που είχε ένα στεφάνι, πάνω του είχε και μια κορδέλα, κι έτσι αποφάσισε να καθαριστεί με αυτήν.
Την επόμενη ημέρα ένας από τους συζύγους των γυναικών ανησύχησε για το ότι η γλυκιά και αθώα σύζυγός του ήταν ακόμα στο κρεβάτι άρρωστη από το μεθύσι, έτσι τηλεφώνησε στον άλλο σύζυγο λέγοντας:
-'Αυτές οι νύχτες των γυναικών πρέπει να σταματήσουν! Αρχίζω να υποψιάζομαι το χειρότερο... Η σύζυγός μου ήρθε σπίτι τύφλα, και το χειρότερο χωρίς εσώρουχο!!'
-"Αυτό δεν είναι τίποτα", είπε ο άλλος σύζυγος, Η δικιά μου επέστρεψε με μια κορδέλα κολλημένη στον πισινό της όπου έγραφε...


"Από όλους τους συναδέλφους στο σταθμό της πυροσβεστικής Καλαμαριάς. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ."
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...